TEKİRDAĞ / SARAY - Şehit İbrahim Parlakcı Ortaokulu

Şbt

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü olan 15 Şubat’ta çocukluk çağı kanserleri hakkında farkındalık yaratmak, kanserli çocuklar ve ergenlere, hastalık sonrası hayatta kalanlara ve ailelerine destek sağlamak için küresel bir iş birliği kampanyası yürütülmektedir. 2002 yılından bu yana her yıl 15 Şubat günü, küresel çapta gerçekleştirilen etkinliklerle dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasınlar kanserli tüm çocuk ve ergenlerin tedavi, bakım ve desteğe eşit erişim ihtiyaçlarına dikkat çekilmektedir.

Ara

Tekirdağ voleybol il müsabakalarında gruptan çıkarak verdikleri mücadele ve güzel oyunlarıyla okulumuzu en güzel şekilde temsil  eden  öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ara

Okulumuzda yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvaları sonucunda dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verilmiştir. Öğrencilerimize ilçe turnuvalarında başarılar dileriz.

Kas

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85'inci yılında saygıyla ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin ışığında aydınlık yarınlara adım atmanın gururunu yaşıyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurulunu Gerçekleştirdik.

Kas

umhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında 2023 Çocuk Şenliği ve Okul Aile Birliği Kermesi Düzenledik. Emeği Geçen  ve Ziyarette Bulunan, Herkese Teşekkür Ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Tekirdağ Kodluyor projesi kapsamında okulumuz 5/A sınıfı öğrencileriyle " Uzayda Bayrağımızın Şeklini Bulma " etkinliği yapıldı.Öğrenciler resimlerini çizdiler ve bunun için nasıl bir yol izlediklerini adım adım anlattılar.Bu adımları komut şeklinde yazdılar.

Bir Başka etkinlikte öğrenciler codeweek kapsamında Blok Tabanlı Kodlama aracı olan Scratch üzerinde  Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutlayan bir animasyon hazırladılar.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda öğrencilere AFAd Farkındalık Eğitimleri verildi. Ve Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tekirdağ Kodluyor Kapsamında Okulumuzda Codeweek Haftasına Özel  Kodlama Etkinlikleri Yapıldı.

Ekm

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur.

İngilizce öğrenmek ve içerikleri incelemek için https://diyalekt.eba.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ekm

Keşfederek, eğlenerek öğrenebileceğiniz matematik içerikleri için matematik.eba.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.