TEKİRDAĞ / SARAY - Şehit İbrahim Parlakcı Ortaokulu

Haz

Mayıs ayı itibarıyla rehberlik servisi tarafından Rehberlik İhtiyaçlarını Belirleme Anketi uygulanmaya başlandı.

May

Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgii aile eğitimi dosyası için tıklayınız.. meb_iys_dosyalar/38/14/967416/dosyalar/2021_12/28172218_GUVENLi-iNTERNET-KULLANIMI.pdf

May

Öğretmenlerimizin talepleri ve önerileri doğrultusunda öğretmenler odamızın kütüphanesindeki kitapların çeşitliliği ve sayısı attırıldı.

May

Tekirağ projesi Nisan ayı etkilinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine TÜBİTAK hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında Nisan ayı içerisinde öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından okunan Cengiz Aytmatov'un Beyaz Gemi adlı kitabı tahlil edilip, kitap üzerine derin sohbetler edilmiştir.

May

Tekirağ projesi Nisan ayı sportif etkinlikleri kapsamında 8. Sınıf öğrencilerine okula veda futbol turnuvası yapıldı.

May

Trafik ve İlkyardım Haftası kapsamında trafik güvenliğine dikkat çekmek ve öğrencilerimizi trafik işaretleri konusunda bilinçlendirmek amacıyla öğrencilerimiz hazırlamış oldukları çalışmaları sınıflarda sundular.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Sosyal Bilgiler Öğretmeni  İlayda ÖZTÜRK Yönetim Biçimleri konusunu öğrencilere yaparak- yaşayarak sınıfta öğrencilere aktardı.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik rehberlik servisimiz tarafından "Üst Öğrenim Kurumları" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.