TEKİRDAĞ / SARAY - Şehit İbrahim Parlakcı Ortaokulu

Okulumuzda sene boyunca "Değerler Eğitimi" kapsamında etkinlikler yapılmıştır

Haz

Okulumuzda zümre bazında yapılan ortak sınavların ardından branş öğretmenlerimiz sınav analizlerini yapmışlar, ders kazanımlarının gerçekleşme oranlarını değerlendirmişlerdir. Öğretmenler arasında yapılan görüşmelerin ardından başarı oranı %50'nin altında kalan kazanımların sınıflarda tekrar edilmesine, bu tekrarların fırsat oldukça temel derslerde, seçmeli derslerde ve Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında yapılmasına, bu kazanımlarla ilgili Eba'dan ödevlendirilmeler yapılmasına ve bunların takip edilmesine, böylelikle eksik kalan kazanımların tamamlanmasına karar verilmiş ve bu çalışmalar öğretmenlerimiz tarafından uygulanmıştır.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

Haz

Öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırladıkları projeler okulumuz bahçesinde sergilendi.

Haz

Mayıs ayı itibarıyla rehberlik servisi tarafından Rehberlik İhtiyaçlarını Belirleme Anketi uygulanmaya başlandı.